×
Temps de lectura 1 min.

Cada dia es parla més sobre els múltiples beneficis dels probiòtics en la salut. Però què són realment els probiòtics?, és bo prendre'ls?, com actuen en la flora intestinal?

Els probiòtics són microorganismes vius que es troben en aliments fermentats i suplements dietètics. S'ha demostrat que aquests microorganismes poden millorar la salut intestinal i reduir el risc de malalties gastrointestinals.

El tracte gastrointestinal és la llar de milions de microorganismes que exerceixen un paper important en la digestió i l'absorció de nutrients. No obstant això, quan l'equilibri d'aquests microorganismes es veu compromès, poden sorgir problemes de salut, doncs s'ha demostrat que els probiòtics ajuden a restaurar l'equilibri de la microbiota en l'intestí.

D'altra banda, els probiòtics també poden ser beneficiosos per a tractar trastorns gastrointestinals com, per exemple:

  • Síndrome de l'intestí irritable
  • Malaltia inflamatòria intestinal
  • Diarrea associada a antibiòtics

En el següent vídeo, Regina Royo, farmacèutica i formadora, explica els diferents beneficis dels probiòtics per a la teva salut així com indicacions i recomanacions a l'hora de prendre'ls.

És important saber que no tots els probiòtics són iguals. Els diferents tipus de probiòtics poden tenir efectes diversos en el cos. Per tant, triar un suplement probiòtic adequat en cada cas segons el seu cep probiòtic específic és clau a l'hora de tractar una afecció.

A més d'aquestes recomanacions, recorda que sempre tens el consell de la teva farmàcia prop de tu. Cuida la teva salut intestinal!

Categories
Preu